Over Speelgoedcentrum Oosterhout

Wie zijn wij

Wij zijn Speelgoedcentrum Oosterhout, een online winkel in "groot" speelgoed.

4

Wij leveren met PostNL, DHL en DPD. Mocht er iets mis zijn of gaan dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice (telefonisch vanaf 9.00 tot en met 17.30 uur).

7

Elke 2 weken proberen wij een nieuwsbrief te mailen met leuke producten. U kunt zich hiervoor aanmelden en u kunt ALTIJD zonder problemen afmelden.

2

Wij leveren dus veelal het grotere speelgoed maar daarentegen ook activiteitenspeelgoed voor peuters & kleuters

5

Wij zijn aangesloten bij Webwinkelkeur omdat dit vertrouwen uitstraalt. Daarbij vinden wij het belangrijk dat u direct ziet dat wij als webwinkel een betrouwbare winkel zijn.

8

Vind u onze service en producten leuk en goed, vertel het dan door. De beste reclame die wij ons kunnen wensen is mond op mond reclame.

3

Ons speelgoed wordt bij u thuis geleverd tussen de 1 en 3 werkdagen en u kunt de levering altijd online volgens met de track&trace code.

6

Bij elk product vermelden wij een levertijd. Deze varrieerd van: voor 13.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden tot een levertijd van 2 a 3 werkdagen.

9

Wij wensen u veel winkelplezier. Heeft u vragen neem dan contact op: 06-16057849 of via mail info@speelgoedcentrum-oosterhout.nl

Best verkochte producten

Onze merken

Instagram
Zet op wachtlijst We zullen u informeren per e-mail als het product weer uit voorraad leverbaar is. Vul hieronder een geldig e-mailadres in.